Svájci örökségünk és gondolkodásunk formálta a meridol szájápolási megközelítést, mely visszaköszön az irányító filozófiáinkban is:

1. A tudományosság biztosítéka nagy vágyunk és hajlandóságunk van arra, hogy folyamatosan tanuljunk, fejlődjünk és alkossunk annak érdekében, hogy valóban befolyásoljuk és javítsuk a körülöttünk lévő világot.

2. Szenvedély a közös munkáért Hiszünk abban, hogy hatékonyabb eredményeket érhetünk el, ha szoros együttműködéseket és szilárd partneri kapcsolatokat építünk ki fogorvos szakemberekkel és közösségükkel.

A Meridol márka eredetileg szájöblítőként 1986-ban Svájcben indult útjára. Később kibővült a Meridol fogkrém piacra dobásával (1995) és a Meridol fogkefe bemutatásával (2002) Németországban. Úttörő lépésként a Meridol volt az első márka, amely szorosan együttműködött tudósokkal és fogorvosokkal, annak érdekéban, hogy megalapozott tudományos bizonyítékokkal támassza alá a hatékonyságát.

Hiszünk abban, hogy az fogínynek rendkívüli ereje van az egyének és a közösségek egészségének átalakításában. Küldetésünk, hogy kiküszöböljük az emberekben az ínyük gondozásának a fontosságát, és megszüntessük az ínybetegség okozóit az egész világon.

A tudományos innovációinkkal és a szakértőkkel való együttműködésünkkel olyan megoldásokat tudunk nyújtani, amelyek ma a fogínyproblémák gyökerét kezelik, holnap pedig már folyamatos fogínyvédelmet biztosít a jobb egészség érdekében.

 1. ${altImage1}

  1986 A meridol bevezette a Gum Protection szájvizet, ez mérföldkőnek számít a szájhigéniai kategóriák között

 2. ${altImage2}

  1993 A meridol bevezette a Gum Protection fogkrémet, ami ez első prémium fogkrém ínyproblémákra.

 3. ${altImage3}

  2002 meridol bevezette a Gum Protection fogkefe, ami az első olyan fogkefe az ázsiai térségen túl, ami mikrofinom kúp alakú sörtékkel rendelkezik, ezzel újabb mérföldkövet állított fel a szájhigiéniai kategóriában.

 4. ${altImage4}

  2009-2010 A meridol bővíti termékportfólióját a Halitosis termékcsaláddal, amely klinikailag bizonyítottan megelőzi a rossz leheletet.

 5. ${altImage5}

  2017 A meridol bővíti termékportfólióját a Parodont Expert termékcsaláddal, amely a fogágybetegségek (periodontitis) okai elleni harcol és az íny visszahúzódásának megelőzéséért felel. Klinikailag bizonyítottan hatékonyan védő megoldás a súlyos fogínyproblémákkal küzdő emberek számára.

 6. ${altImage6}

  2022 A meridol bővíti termékportfólióját a Complete Care terméksorral - melynek klinikailag bizonyítottan kiváló megoldása enyhíti az ínygyulladást, miközben védi a fogakat az érzékenységtől.

 7. ${altImage7}

  2023 A meridol bemutatja az új formuláját a Gum Protection termékcsaládját és a Parodont Expert fogkrémet, valamint egy új Parodont Expert szájvizet. Mindezek mellett a Meridol új arculatot/ dizájnt vezet be az egész termékportfóliójában.

Egyedi termék egyedi igényekre tervezve

A megfelelő terméket keresi a fogínye számára?

Végezze el íny tesztünket, hogy megtalálja az Ön speciális igényeinek leginkább megfelelő termékeket.

Töltse ki tesztünket